Utcai esernyõ árus Jaipurban Utasszállító hajók Keralaban Indiai fűszer árus Pushkar, India Mesébe illõ Taj Mahal Indiai táncosok India - pillanatkép Bollywoodi pompa A Taj Mahal belsõ csarnoka

Indiai utazás

Üdvözli Önt a !

Üdvözöljük a Travelorigo gyűjtőportálon. Utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, utasbiztosítás, vagy általános információk! Portálunkon szállások, hotelek, fapados repülőjegyek, időjárás, térkép található. A sok utazási és nyaralási kínálat mellett látnivalók, lastminute ajánlatok, repjegy, fotók, olcsó programlehetőségek, busz és autóbérlés igényelhető.
India lakossága: arab (96%), indiai, perzsa, urdu, egyéb (4%)
Üdvözlet_Indiai utazás
A gyönyörű paloták ma már nem a maháránik, háremhölgyek és eunuchok locsogásától, hanem a turistáktól hangosak. India mégis a mesék birodalma maradt.
Templom_India_utazás
India a világ második legnépesebb országa. A világon minden nyolcadik ember indiai.
Demográfia_Indiai utazás
Goán található talán a legtöbb strand Indiában. Ezek közül a leghíresebbek a következők: Anjuna Beach, Sinquerim, Candolim
Goa_Indiai utazás
Az Andamán- és Nikobár-szigetek az Indiai-óceánon helyezkednek el, az indiai szárazföldtől kb. 1000 km-re keletre. Közigazgatásilag India egyik szövetségi területét képezik. Két nagy szigetcsoport alkotja: az Andamán és a Nikobár szigetek.
Szigetek_India_utazás
BMC_Indiai utazás
A fajt sokan nevezik indiai elefántnak, de ez nem helyes, hiszen ez az elnevezés valójában az ázsiai elefánt három alfajának egyikét jelöli.
Elefánt_India_utazás
A legjelentősebb folyók: Gangesz(Ganga), Brahmaputra, Godavari, Narmada, Krishna és az Indus. Legnagyobb tava a Chilka-tó.
Gangesz_Indiai utazás
Fehér épület_India_utazás
Basgo_Indiai utazás